- Ödüller
- 2
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben yaklaşık 6 aydır ARORA MT125 kullanıcısıyım, bana göre iyi ve kötü yönlerini belirteceğim.
Motor gerçekten 125lik motorlara göre gayet süratlı ve çekişini hissettiren bir motor, Motorumun kilometresi 6000 bin de,
Öncelikle iyi yönlerine gelirsek:
Torku yüksek olması,
Farlarının gayet iyi olması,
Led ekrana sahip olması,
Yol tutuşunun çekişinin iyi olması,
6 Vites bulunması,
Selektör düğmesi,
Sinyallerin elastik olması ( olası trafik aralarında çarpmalardan etkilenmez.),
23 lt deposu olması,
Kötü yönlerine gelirsek:
Lastiklerin ince olması,
Motorun vites sorunları 10km yol gittiğinizde motoru hafif zorlarsanız boşa geçmeme sorunları,
Motorun rodajı bitmesine rağmen yüksek devirde sürekli vites sorunları,
Motorun egzozuna önem verilmemesi ( Egzozdan çıkması gereken sesin motordan çıkması egzozdan neredeyse hiç ses çıkmaması)
Arka frene basarken ayağı kaldırıp basmak gerekiyor sağ ayağınız normal durarken fren yüksekte kalıyor, ( KRONİK SORUN)
Benim yaşadığım sorunlar bunlar, en sevmediğim noktası motorun 50 km bile gittiğinde vites sorunları, hatta trafik ışıklarında 1. vitese atıldığında kendi kendine gitmesi, zincirden gelen sesler, buna benzer sorunlar yaşadım fakat yine de motor diğer motorlara göre kat kat daha iyi ve buna rağmen çekilmeye değer <3
Motor gerçekten 125lik motorlara göre gayet süratlı ve çekişini hissettiren bir motor, Motorumun kilometresi 6000 bin de,
Öncelikle iyi yönlerine gelirsek:
Torku yüksek olması,
Farlarının gayet iyi olması,
Led ekrana sahip olması,
Yol tutuşunun çekişinin iyi olması,
6 Vites bulunması,
Selektör düğmesi,
Sinyallerin elastik olması ( olası trafik aralarında çarpmalardan etkilenmez.),
23 lt deposu olması,
Kötü yönlerine gelirsek:
Lastiklerin ince olması,
Motorun vites sorunları 10km yol gittiğinizde motoru hafif zorlarsanız boşa geçmeme sorunları,
Motorun rodajı bitmesine rağmen yüksek devirde sürekli vites sorunları,
Motorun egzozuna önem verilmemesi ( Egzozdan çıkması gereken sesin motordan çıkması egzozdan neredeyse hiç ses çıkmaması)
Arka frene basarken ayağı kaldırıp basmak gerekiyor sağ ayağınız normal durarken fren yüksekte kalıyor, ( KRONİK SORUN)
Benim yaşadığım sorunlar bunlar, en sevmediğim noktası motorun 50 km bile gittiğinde vites sorunları, hatta trafik ışıklarında 1. vitese atıldığında kendi kendine gitmesi, zincirden gelen sesler, buna benzer sorunlar yaşadım fakat yine de motor diğer motorlara göre kat kat daha iyi ve buna rağmen çekilmeye değer <3