Yakit uzun yol

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

mdfener

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Aranizda uzun yol yapan varmi sah sen ben bayramda memlekete gutmeyi planliyorum 800km ne tavsiye edersiniz motor sorun cikartirmi 150cc beatrix kullanicisiyim 2000km bakimindan sonra gitmeyi planliyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

mekrembatar

Üye
İlk Viteste
Önder Arora Sürücüsü
AG
1

Ödüller
4
Tutorialspoint
Aranizda uzun yol yapan varmi sah sen ben bayramda memlekete gutmeyi planliyorum 800km ne tavsiye edersiniz motor sorun cikartirmi 150cc beatrix kullanicisiyim 2000km bakimindan sonra gitmeyi planliyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Merhaba, kankam uzun yol iyi güzel de düşük cc motorla çekilmiyor. 120 ile gidiyorsun yol bitmiyor. Grupla veya birisiyle gitmeyince düşük cc motor sarmıyor bi de 800km gideceksin. O motorla en az 5-6 kez durman gerekir. Hem kendi yorgunluğundan dolayı hem de motoru dinlendirmek için.
Bir de hani böyle arkanda (+-70kg) birisi olur :D takarsınız intercomları sohbet muhabbet gider belki ama diğer türlü boşver bence

KaanB

Yönetici
Yönetici
Moderatör
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Ben de @mekrembatar a katılıyorum. Bir iki kere Sarıyer'den Ömerli'ye 3.Köprüden gidip gelmeyi denedim ama çok zor oluyor. Normalde en fazla 1 Saatte gittiğim 50 kilometrelik yolu 1 kere mola vererek 2 Saate yakın sürede gittim. Bir de Beatrix normal scooter'a göre biraz daha büyük olduğu için özellikle viyadük üstlerinde motosiklete yandan bir anda rüzgar vuruyor. Dengeni kaybediyorsun. Eğer motorla gitmek istiyorsanız eğer değiştirmediyseniz motosikletin lastiğini kesinlikle değiştirin. 800KM'Lik yolda yağmur yağma ihtimali yüksek. Üstünde gelen lastikler çok kayıyor.

mdfener

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Ben de @mekrembatar a katılıyorum. Bir iki kere Sarıyer'den Ömerli'ye 3.Köprüden gidip gelmeyi denedim ama çok zor oluyor. Normalde en fazla 1 Saatte gittiğim 50 kilometrelik yolu 1 kere mola vererek 2 Saate yakın sürede gittim. Bir de Beatrix normal scooter'a göre biraz daha büyük olduğu için özellikle viyadük üstlerinde motosiklete yandan bir anda rüzgar vuruyor. Dengeni kaybediyorsun. Eğer motorla gitmek istiyorsanız eğer değiştirmediyseniz motosikletin lastiğini kesinlikle değiştirin. 800KM'Lik yolda yağmur yağma ihtimali yüksek. Üstünde gelen lastikler çok kayıyor.
Teşekkürler ben motor olarak ilk kez scooter kullaniyorum daha once hep vitesli motorla gittim acikca motor yari yolda birakirmi diye endisem var yagmurlu havada da kullandim acikca lastikler bir sorun teskil etmedi bana hemde ne yagmur yagmisti o zamanlar sanirim frenleri esit kullanmakla alakalı biraz herkese teşekkür ederim

mdfener

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Teşekkürler ben motor olarak ilk kez scooter kullaniyorum daha once hep vitesli motorla gittim acikca motor yari yolda birakirmi diye endisem var yagmurlu havada da kullandim acikca lastikler bir sorun teskil etmedi bana hemde ne yagmur yagmisti o zamanlar sanirim frenleri esit kullanmakla alakalı biraz herkese teşekkür ederim
Bu gun istanbuldan memleketime vardim trafik vardi fakat motorda sorun cikmadi Allah'a Şükür

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-06-25-22-33-06-611_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-06-25-22-33-06-611_com.miui.gallery.jpg
    781.3 KB · Görüntüleme: 7

EmreB

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Bu gun istanbuldan memleketime vardim trafik vardi fakat motorda sorun cikmadi Allah'a Şükür
Merhaba. Ben de Beatrix adlmayı düşünüyorum. Ön cam yüksekliği sizce yeterli mi? Uzun yolda rüzgar sorunu yaşadınız mı?

mdfener

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Evet biraz ruzgarli fakat cok suratli olmadagi icin beni cok etkilemedi sadece kavsak donemec ve virajlarda ruzgar cok etkiliydi oralarda zorlandim benim gorus netligini etkilendiginden ben hic dusunmuyorum takmayi siz cok etkileniyorsaniz takmanizi oneririm.

Ahmet5461

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
İstanbuldan hangi şehire gittiniz ve 800km yol kaç saat sürdü, motor sizi yordumu, yola çıkarken mutlaka almamı tavsiye edeceğiniz şeyler nelerdir acaba bende 1100 km Sakarya-Trabzon düşünüyorum cevabınız benim için değerl bu yüzden şimdiden teşekkürler ☺️

mdfener

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
İstanbuldan hangi şehire gittiniz ve 800km yol kaç saat sürdü, motor sizi yordumu, yola çıkarken mutlaka almamı tavsiye edeceğiniz şeyler nelerdir acaba bende 1100 km Sakarya-Trabzon düşünüyorum cevabınız benim için değerl bu yüzden şimdiden teşekkürler ☺️
İstanbul avrupa yakasindan kayseriye gittim 810km sabah 08:30da ciktimaksam 20:15 gibivardim fakat cok trafik vardi otoban da bile yuruyus yapan yayalar emniyet seriti ful bozuk ve park etmis yada giden arac vardi oncelikle yanina yedek yakit al ve marka olmayan istasyondan benzin alma ben aldim benzin suluydu sanirim hem tekledi motor Allah tan sorun cikmadi surus kiyafetlerin tam olsum havanin ne olcagi belli olmuyor bolca icecek bulunsun yaninda motoru cok yorma ben ensin hararet 107 derece gosterdi bana gozun hararet gostergesinde olsun surekli gazla gitme arada motor kendi hiziyla gitsin donusumdede yagmura yakalandim oda bekledigimden 12saati gecmisti 250km yagmur altinda gelmistim kocaeline yaklasinca yagmur kesilmisti lastiklerden memnunum iki frenide esit sıkarsan sorun yasamazsin hayirli yolculuklar birde bakimda motul marka yag koydurmustum 2bin km bakimda dinuste yağ hic eksilmedigi gibi rengide cok kara degildi birde benim yolda 3vidam dusmus de serviste tekrar taktirdim

sezkan

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
İstanbul avrupa yakasindan kayseriye gittim 810km sabah 08:30da ciktimaksam 20:15 gibivardim fakat cok trafik vardi otoban da bile yuruyus yapan yayalar emniyet seriti ful bozuk ve park etmis yada giden arac vardi oncelikle yanina yedek yakit al ve marka olmayan istasyondan benzin alma ben aldim benzin suluydu sanirim hem tekledi motor Allah tan sorun cikmadi surus kiyafetlerin tam olsum havanin ne olcagi belli olmuyor bolca icecek bulunsun yaninda motoru cok yorma ben ensin hararet 107 derece gosterdi bana gozun hararet gostergesinde olsun surekli gazla gitme arada motor kendi hiziyla gitsin donusumdede yagmura yakalandim oda bekledigimden 12saati gecmisti 250km yagmur altinda gelmistim kocaeline yaklasinca yagmur kesilmisti lastiklerden memnunum iki frenide esit sıkarsan sorun yasamazsin hayirli yolculuklar birde bakimda motul marka yag koydurmustum 2bin km bakimda dinuste yağ hic eksilmedigi gibi rengide cok kara degildi birde benim yolda 3vidam dusmus de serviste tekrar taktirdim

Valla bende uzun yol yapmayı planlıyordum böyle bir deneyim paylaşımı için teşekkürler.

Servis olarak İstanbul da hangisine gidiyorsunuz ? Ben 2-3 servisi gezdim çok içim ısınmadı. Önereceğiniz bir servis var mı ?

mdfener

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Valla bende uzun yol yapmayı planlıyordum böyle bir deneyim paylaşımı için teşekkürler.

Servis olarak İstanbul da hangisine gidiyorsunuz ? Ben 2-3 servisi gezdim çok içim ısınmadı. Önereceğiniz bir servis var mı ?
Servislerde oyle bir sorun oluyorda aldigim yerden emre barutcu motordan servis yapiyorum servisi bayrampasa ve bakirkoyde var oraya gidiyorum yakit gostergesi hatali calisiyordu simdi parcanin gelmesi ni bekliyorum degistirip takilcak bakalim

sezkan

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Servislerde oyle bir sorun oluyorda aldigim yerden emre barutcu motordan servis yapiyorum servisi bayrampasa ve bakirkoyde var oraya gidiyorum yakit gostergesi hatali calisiyordu simdi parcanin gelmesi ni bekliyorum degistirip takilcak bakalim

BU navigasyon işini hallettirebildiniz mi ? Herhangi bir güncelleme yapıldı mı ? Benim sorduğum servislerin bilgisi yok.

crentek

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba, 18 haziranda Düzce koçak motordan Beatrix aldım ve rodajı Antalya'ya dönerken 650 km yolda tamamladım. Rodaj bakımını Afyonda yaptırdım. Düzce'den Kütahya'ya kadar deli gibi yağmur yağdı, en çok lastikler tedirgin etmişti beni fakat hiç bir sorun yaşamadım. Konfor konusunda yine gayet rahattı cam kısa olduğu için rüzgar bayağı rahatsız edici oluyor, sele konforu, yol tutuşu konusunda gayet başarılı hatta burdur üzerinden değil bol virajlı Isparta yolunu tercih ettim keyifli bir yol bilen bilir. Yakıt tüketimi 100 km 2,6 lt yaktı. Ekipman olarak 4 mevsim montum, eldivenim ve çene açılır kask vardı Kütahya da konakladım sabah 04:00 te tekrar yola çıktım Afyon da dondum :). Kısacası bence başarılı olmuş bir motor. Antalya sıcağında (47 dr) ortalama 8.000 devirde en fazla 100 dr hararet verisi veriyor bende.

Son düzenleme:

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Arora TR Club'ın En Yeni Üyeleri

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla