Fren pedalı ve arka disk

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

eemircanabatay

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
LÜTFEN YARDIM
beyler selamünaleyküm 29.11.2025 de mt 125 motorumu aldım şehirinde bulunan bi ilçeden evde gelene kadar sorun yoktu sonra km saati ve hız göstergesi bozuldu geri servise gittim bu parçayaı sipariş ettik buraya kadar sorun yok
diğer gün motor park halimde sağa devrildi ve fren pedalım yamuldu fotpgrafı yüklicektim ama dosya büyül diyor (eemircanabatay) instagram hesabımdan atabilirim neyse soruma geleyim tecrübeli abiler cevap verip yarfımcı olursa sevinirim 1 bu pedal düzelir mi yenisi mi gerek düzelse ne kadar saglıklı olur
2 orta sehpa ya alıp tekeri çevirince arka disk den ses geliyor ve teker fazla dönmüyor 1..2 tur ama bu ses düştükten önce de varmıydı düştükten sonra mı oldu beya motor daha yeni diye disk alışıyor mu bilmiyorum..
yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

https://photos.app.goo.gl/tmRySDmKk6BebxqL9

[URL
unfurl="true"]https://photos.app.goo.gl/iKmAXx3vG52ccqEJ7[/URL]

vidoyu koymaya çalıştım ama açılıremı bilmiyorum

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla