Cappucino 50cc anahtarsız çalıştırma sorunu

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

Ceylan55

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba, Araro Cappucino mu yeni aldım 2 hafta oldu,,henüz dün anahtarsız çalıştırma sistemi olmuyor, her seferinde kumanda ile açma tuşuna tuşlama ile açıp çalıştıra biliyorum,servisine götürdüm dün,,abi rodaj dan sonra rodaj bakımına geldiğinde bakarız bu soruna,,bu sorun başkasının başına geldimi,sorun ve çözüm nedir aceba.

Ekli dosyalar

• 16868441347285678997559702165404.jpg
    16868441347285678997559702165404.jpg
    583.7 KB · Görüntüleme: 12

Mert A

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba. Benzer bir sorunu Beatrix motorumda ben de yaşamıştım. @hmzclk ’in bu konuda bahsettiği yöntemle çözmüştüm. Sanırım tüm Arora’ların anahtarsız çalıştırma yöntemleri benzer. Bu yöntem Beatrix de işe yaradı Belki Cappuccino da da işe yarayabilir.

A

Adem Adem

Guest
Tutorialspoint
Nasıl bir yöntem ile çözdünüz açıklayabilirmisiniz
Merhaba. Benzer bir sorunu Beatrix motorumda ben de yaşamıştım. @hmzclk ’in bu konuda bahsettiği yöntemle çözmüştüm. Sanırım tüm Arora’ların anahtarsız çalıştırma yöntemleri benzer. Bu yöntem Beatrix de işe yaradı Belki Cappuccino da da işe yarayabilir.
Merhaba. Benzer bir sorunu Beatrix motorumda ben de yaşamıştım. @hmzclk ’in bu konuda bahsettiği yöntemle çözmüştüm. Sanırım tüm Arora’ların anahtarsız çalıştırma yöntemleri benzer. Bu yöntem Beatrix de işe yaradı Belki Cappuccino da da işe yarayabili

Erman Baytar

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Tutorialspoint
Merhaba, Araro Cappucino mu yeni aldım 2 hafta oldu,,henüz dün anahtarsız çalıştırma sistemi olmuyor, her seferinde kumanda ile açma tuşuna tuşlama ile açıp çalıştıra biliyorum,servisine götürdüm dün,,abi rodaj dan sonra rodaj bakımına geldiğinde bakarız bu soruna,,bu sorun başkasının başına geldimi,sorun ve çözüm nedir aceba.
Ben de yeni aldım bende de aynı sorun vardı. Sorun motoru kilitleme tuşuna bastıktan sonra kilitten açsan bile otomatik çalıştırmanın devre dışı kalması. Kilit açma tuşundan açtıktan sonra tekrar kilit açma tuşuna uzun basılı tuttum. Bunun sonucunda tekrar otomatik çalıştırma devreye girdi. Sorun bu şekilde çözüldü bende

F

Fbnc

Guest
Tutorialspoint
Ben de yeni aldım bende de aynı sorun vardı. Sorun motoru kilitleme tuşuna bastıktan sonra kilitten açsan bile otomatik çalıştırmanın devre dışı kalması. Kilit açma tuşundan açtıktan sonra tekrar kilit açma tuşuna uzun basılı tuttum. Bunun sonucunda tekrar otomatik çalıştırma devreye girdi. Sorun bu şekilde çözüldü bende
Ya kardeş sen kralsın 1 aydır böyle kullandım saol işe yaradı

keshkyul

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
aynı taktiği denedim bana mısın demiyor başka bir yolu var mı?

BurakDnmzz

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
aynı taktiği denedim bana mısın demiyor başka bir yolu var mı?
Hocam 23 model var bende de aynı sorunu yaşıyorum sanırım bu kronik bir durum son seride. Evde garaja koyduktan sonra bende motoru hiç kilitlemem sonuçta güvenli yerde sabah anahtarsız çalıştırmak için bir kere basıyordum son iki gündür anahtarsız çalıştırma bölümü ne sağa dönüyor ne sola dönüyor mecbur anahtar ile çalıştırıyorum. Motor kendi kendine dörtlü yakıyor ve seri bir şekilde devam ediyor. Servise gittim moto6 Bursa şubesine adamlar kilit tuşuna 10sn basılı tuttu. Sonra 10 sn. kilit ama tuşuna bastı motor tekrar eski haline döndü. Elektronik bir sıfırlama gibi bir durum söz konusu. İlk şarj dinamosu bozulmuş olabilir dediler daha sonra beyin panelinde yanlış hatırlamıyorsam flaşör bozuk dediler 4000 km bakımda bakarız dediler. 150 Liralık bir parçaymış ne kadar doğru bilmiyorum fakat can sıkıcı bir durum. Bir de anahtar piline bakın dediler. Bu motoru aldığıma biraz pişmanlığım var.

Emirhan1761

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Tam olarak nasıl usta tam anlayamadım ama ben denedim olmadı kontak açık iken de denedim olmadı kontak açma tuşuna bastığımda kontak açılmıyor benim de

ugur4506

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Tutorialspoint
Sorunu çözebildiniz mı? Benim anahtarsız çalıştırma modu sağlıklı çalışırken bir anda akü değişimi ve ufak bir bakım sonrası çalışmamaya başladı. Resetleme basılı tutma tümünü yaptım anahtarda ışık yanıyor fakat motor tepki vermiyor fikir verebilecek var mi

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Arora TR Club'ın En Yeni Üyeleri

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla