Beatrix Navigasyon Sorunum var

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

emirah34

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Herkese iyi Günler Yeni Aldığım Beatrix modelimin bluetooth bağlantısı gerçekleştirdim telefonumdan Mod değişimi olsun km sıfırlama gibi işlemleri yapabildim fakat Navigasyonu açtığımda harita açılıyor ve adres yazdığımda bu Hatayı veriyor.Kendim çözemezsem servisle uğraşıcam uğraşmak istemiyorum Bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirmi ?

Ekli dosyalar

• F18A3C0E-5754-4C86-9CE3-DD5D2994C670.jpeg
    F18A3C0E-5754-4C86-9CE3-DD5D2994C670.jpeg
    77.4 KB · Görüntüleme: 13

Caner Y

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba. Ben kendi motorumda böyle bir sorunla karşılaşmadım fakat telefon uygulamasına konum servislerine erişim izni vermediyseniz sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Veya başka bir telefon ile motoru eşleştirip öyle deneyin. Sorun bence motordan değil mobil uygulamadan kaynaklanıyor olabilir. Belki zamanla güncelleme ile çözülebilir. Fakat hazır motorun garantisi varken servise götürseniz daha iyi olabilir. Sorun çözülürse diğer arkadaşlara faydası olması açısından bilgi verirseniz harika olur. Keyifli sürüşler.

emirah34

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba. Ben kendi motorumda böyle bir sorunla karşılaşmadım fakat telefon uygulamasına konum servislerine erişim izni vermediyseniz sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Veya başka bir telefon ile motoru eşleştirip öyle deneyin. Sorun bence motordan değil mobil uygulamadan kaynaklanıyor olabilir. Belki zamanla güncelleme ile çözülebilir. Fakat hazır motorun garantisi varken servise götürseniz daha iyi olabilir. Sorun çözülürse diğer arkadaşlara faydası olması açısından bilgi verirseniz harika olur. Keyifli sürüşler.
Merhaba.Baktım Hepsi açık herşeye izin verdim telefondan sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum fakat şimdi başka bir telefonla deneyip sizi bilgilendiricem.Olmazsa Bir beatrix bulduğum zaman onunla denemeye çalışırım bu hafta servise gidicem ozamana kadar kendim çözmeye çalışcam çünkü servisler yoğunluktan dolayı çok fazla ilgilendiğini söyleyemem çözüm olduğu zaman buraya yazıcam teşşekkürler.

emirah34

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba.Baktım Hepsi açık herşeye izin verdim telefondan sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum fakat şimdi başka bir telefonla deneyip sizi bilgilendiricem.Olmazsa Bir beatrix bulduğum zaman onunla denemeye çalışırım bu hafta servise gidicem ozamana kadar kendim çözmeye çalışcam çünkü servisler yoğunluktan dolayı çok fazla ilgilendiğini söyleyemem çözüm olduğu zaman buraya yazıcam teşşekkürler.
Motor yanında iseniz Bugun Yeniden Bağlanabilirmisiniz ve Program Güncelmi Kaç yazıyor Sürümünüz.
Büyük İhtimal Güncelleme gelecek Geliceği zamanlar Böyle yapabiliyormuş sanırım ekran yansıtma özelliği getirelicek bir bakıp bana dönüş yaparmısınız ?

Caner Y

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Motor yanında iseniz Bugun Yeniden Bağlanabilirmisiniz ve Program Güncelmi Kaç yazıyor Sürümünüz.
Büyük İhtimal Güncelleme gelecek Geliceği zamanlar Böyle yapabiliyormuş sanırım ekran yansıtma özelliği getirelicek bir bakıp bana dönüş yaparmısınız ?
Merhaba. Şu anda şehir dışındayım döndüğüm zaman kontrol edip buraya yazarım ama yanlış hatırlamıyorsam V1.3.4'dü.

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla