Beatrix abs ışığı

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

hakanbusa

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
İyi günler. Beatrix te abs lambası yanıyor. İlk çalışınca söüyor. Fakat fren manevi taş gibi oluyor. Biraz gidince, abs ışığı yanıyor ve fren yumuşuyor. Neden yapar acaba

ilker09s

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
İyi günler. Beatrix te abs lambası yanıyor. İlk çalışınca söüyor. Fakat fren manevi taş gibi oluyor. Biraz gidince, abs ışığı yanıyor ve fren yumuşuyor. Neden yapar acaba
Merhaba Motoru bende yeni aldım ABS sisteminin çalışmasını tam anlayamadım. Arka freni ani sıkınca fren kolundan tepkime alıyorum. Abs ışığı açılışta gözüküyor daha sonra sönüyor. Çalışma şekli mi böyle yoksa sorun mu var anlayamadım.

hakanbusa

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba Motoru bende yeni aldım ABS sisteminin çalışmasını tam anlayamadım. Arka freni ani sıkınca fren kolundan tepkime alıyorum. Abs ışığı açılışta gözüküyor daha sonra sönüyor. Çalışma şekli mi böyle yoksa sorun mu var anlayamadım.
Sizinki normal

NaLSRaYos

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
aynı sorunu ben de yaşıyorum.. servisteki arkadaşlar sorunu fabrikaya ileteceklerini söylediler. bana bir geri dönüş yapılmadı, beklemedeyim.. siz çözüme ulaştığınızda buradan bilgi verirseniz çok memnun olurum.

kahtalı0278

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
aynı sorunu ben de yaşıyorum.. servisteki arkadaşlar sorunu fabrikaya ileteceklerini söylediler. bana bir geri dönüş yapılmadı, beklemedeyim.. siz çözüme ulaştığınızda buradan bilgi verirseniz çok memnun olurum.
arkadaşlar servislerin çoğu hikaye motor ile ilgili hiç birinin arora firması tarafından bu tür konulara ilişkin eğim aldığını zannetmiyorum. Kendi başımdan geçen olayı anlatayım. Motor sıfır 400 km yapınca servis işareti çıktı ekranda normaldir 500 de bakım zamanı 100 km önceden yanar. Bakımını yaptırdım serviste. Bakım işaretini silmemişler. Servisi aradım bakım işareti ekranda duruyor dedim evet biz sildik tekrar çalıştırınca geldi dediler firmaya yazdık dönüş bekliyoruz dediler. Bende kendim ekrandan sildim üzerine bi 500 km daha yaptım ışık falan yanmıyor. Anlayacağınız ekrandan servis işaretini bile silemiyorlar çünkü bildikleri tek şey yağ değiştirmek (bunu genele demiyorum ama bir çoğu böyle maalesef.)

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Arora TR Club'ın En Yeni Üyeleri

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla