ARS 200 Tekleme

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

Elmastas88

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Merhaba motoru 650 kmde yeni aldım. Motorsiklette Km takılması ve motor teklemesi var başına gelen oldu mu ? Youtube da KM ile ilgili sıkıntıyı çözen bi abimiz var ona bakarak yapacağım.
Geri kalanı güzel titreşimi az bir motor...

Ekrem01

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba motoru 650 kmde yeni aldım. Motorsiklette Km takılması ve motor teklemesi var başına gelen oldu mu ? Youtube da KM ile ilgili sıkıntıyı çözen bi abimiz var ona bakarak yapacağım.
Merhaba. Ben de yaklaşık 2 Aydır ARS 200 kullanıyorum. Şu anda 1200 Kilometreye yaklaştı. Gösterge sorununu ben de yaşadım. 120 ile gitmeme rağmen 90KM hızda takılıyordu. Servise götürdüm orada çözdüklerini söylediler. Daha iyi ama hala tam çalışmıyor. Tekrar servise götüreğim dedim 1 Ay sonraya randevu verdiler. Kendim de bu videoyu izleyerek yapmaya çalışacaktım ama garantiyi bozup bozmayacağına emin olamadım. :) Şu ana kadar tekleme sorunu ile karşılaşmadım. Ama benzer sorunu bu videonun altındaki yorumlarda görmüştüm. Benzin filtresinin tıkanmasından kaynaklanabileceğini söylüyorlardı. Onun dışında şu ana kadar motordan memnunum. Motora koruma takozu yaptırmadıysanız yaptırmakta fayda var aynı motora sahip arkadaşım virajda kaydı. Motor bloğu çıkıntılı olduğu için hasar gördü. Baya bi masraf çıkmış.

Ekli dosyalar

• 1687135623496.png
    1687135623496.png
    54.3 KB · Görüntüleme: 8

serhatd

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Merhaba km bende de 99'da takılıyor ama 5 sn sonra falan artmaya başlıyor bu ars200'lerde kronik sanırım tekleme başıma gelmedi ama benzin filtresine dikkat edin ekstra olarak tavsiyem koruma takozu ve fabrikasyon lastiği değişmenizdir.

mekrembatar

Üye
İlk Viteste
Önder Arora Sürücüsü
AG
1

Ödüller
4
Tutorialspoint
Merhaba. Ben de yaklaşık 2 Aydır ARS 200 kullanıyorum. Şu anda 1200 Kilometreye yaklaştı. Gösterge sorununu ben de yaşadım. 120 ile gitmeme rağmen 90KM hızda takılıyordu. Servise götürdüm orada çözdüklerini söylediler. Daha iyi ama hala tam çalışmıyor. Tekrar servise götüreğim dedim 1 Ay sonraya randevu verdiler. Kendim de bu videoyu izleyerek yapmaya çalışacaktım ama garantiyi bozup bozmayacağına emin olamadım. :) Şu ana kadar tekleme sorunu ile karşılaşmadım. Ama benzer sorunu bu videonun altındaki yorumlarda görmüştüm. Benzin filtresinin tıkanmasından kaynaklanabileceğini söylüyorlardı. Onun dışında şu ana kadar motordan memnunum. Motora koruma takozu yaptırmadıysanız yaptırmakta fayda var aynı motora sahip arkadaşım virajda kaydı. Motor bloğu çıkıntılı olduğu için hasar gördü. Baya bi masraf çıkmış.
Abimizin o temizlediği şey ABS sensörü :)

mekrembatar

Üye
İlk Viteste
Önder Arora Sürücüsü
AG
1

Ödüller
4
Tutorialspoint
Merhaba km bende de 99'da takılıyor ama 5 sn sonra falan artmaya başlıyor bu ars200'lerde kronik sanırım tekleme başıma gelmedi ama benzin filtresine dikkat edin ekstra olarak tavsiyem koruma takozu ve fabrikasyon lastiği değişmenizdir.
Benzin filtresi olayını bilmiyordum, alttan söküp çıkarıp temizleyelim mi yoksa bir modifikasyon bulduysanız onu yapalım hocam ?

Elmastas88

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Teşekkürler ! Tekleme sorunu bobin fişinden yapmış hemen çözdüler. Klometre benımde yanlıs gösteriyor yarın yeni parça isteticem bakalım

serhatd

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Benzin filtresi olayını bilmiyordum, alttan söküp çıkarıp temizleyelim mi yoksa bir modifikasyon bulduysanız onu yapalım hocam ?
Hocam temizlikten ziyade benzin hortumuda sıkılabiliyor arkadaşımın başına geldi tekleme motoru inceledik benzin hortumu sıkışmıştı

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Arora TR Club'ın En Yeni Üyeleri

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla