Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.
Merhaba. Beatrix kullanıcısıyım. ARS 200 Kullanmıyorum ama daha önceden RKS TNT 202 Sahibiydim. O motorda da saat ayarının nasıl yapıldığını bulamamıştım. Genelde bu tip motosikletlerin göstergeleri benzer oluyor. RKS'nin saat ayarlama yöntemi Bajaj Pulsar ile aynıydı. Belki ayarlama yöntemi aynı ya da benzer olabilir. Video Linkleri: Bajaj Pulsar Saat Ayarlama:Selamlar. Herkese güvenli sürüşler.
ARS 200 sahibiyim. Göstergede ki saati bir türlü ayarlayamadım. Yardımcı olabilecek biri var mi?
Hocam ekranın solunda ki set tuşuna basılı tut saat yanıp sönecek sonra tek tek tıklayarak ayarlayabilirsinSelamlar. Herkese güvenli sürüşler.
ARS 200 sahibiyim. Göstergede ki saati bir türlü ayarlayamadım. Yardımcı olabilecek biri var mi?
Eyvallah çok sağolHocam ekranın solunda ki set tuşuna basılı tut saat yanıp sönecek sonra tek tek tıklayarak ayarlayabilirsin
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!
Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.