Arora Safari 125 motorda ses sorunları

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

ersinthtbs

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Arora Safari 125 motorda yaşanılan ses sorunları ve çözümleri varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Benim motorumun ön kısmından titreme ile birlikte bir ses geliyor. Özellikle yavaş hızlarda 20-30km gibi kırmızı ışığa falan yaklaşınca durmaya yakın bu ses çok geliyor. Hızlı giderken bir sorun yok.

Son düzenleme:
E

Emre

Guest
Tutorialspoint
Arora Safari 125 motorda yaşanılan ses sorunları ve çözümleri varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Benim motorumun ön kısmından titreme ile birlikte bir ses geliyor. Özellikle yavaş hızlarda 20-30km gibi kırmızı ışığa falan yaklaşınca durmaya yakın bu ses çok geliyor. Hızlı giderken bir sorun yok.
aynı sorunu yaşıyorum nedenini öğrenebildiniz mi acaba

F

Fırat

Guest
Tutorialspoint
aynı sorunu yaşıyorum nedenini öğrenebildiniz mi acaba
Çözüm buldunuz mu ben bugün aldım sıfır safari 125, titreşim cızırtı sesi geliyor ön taraftan ek olarak 20-30 km hızlarda çözüm bulabildiniz mi

ersinthtbs

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Çözüm buldunuz mu ben bugün aldım sıfır safari 125, titreşim cızırtı sesi geliyor ön taraftan ek olarak 20-30 km hızlarda çözüm bulabildiniz mi
Ben ön taraftaki vida bağlantılarını kontrol ettim, plastik kısımlarda tekerin üst çamurluğu falan gevşekmiş sıktım oraları düzeldi. Motorun kendisinden ses geliyor şimdi de :D

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Tutorialspoint
Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla