Arora Max-T Navigasyon Kullanımı

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

mbbderler

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Selamlar, Arora max-t kullanıcıları biliyordur aracımızda navigasyon ve ekran yansıtma olayları var. Navigasyona girdiğimde ücret istiyor ve kullanamıyorum. Ekran yansıtıp oradan harita açıyorum. Gecikmeli geldiği için yolu kaçırabiliyorum. Kendi uygulamasını ücretsiz kullanabileceğimiz bir yol var mıdır?

Cemal17

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Selamlar, Arora max-t kullanıcıları biliyordur aracımızda navigasyon ve ekran yansıtma olayları var. Navigasyona girdiğimde ücret istiyor ve kullanamıyorum. Ekran yansıtıp oradan harita açıyorum. Gecikmeli geldiği için yolu kaçırabiliyorum. Kendi uygulamasını ücretsiz kullanabileceğimiz bir yol var mıdır?
Merhaba. Ben de Max-T Kullanıyorum. Motosikletimi alalı yaklaşık 5 Ay oldu. Navigasyon özelliğini ilk çıktığı zaman satın almıştım. Özelliği satın almadan önce araştırdığımda ücretsiz kullanım yöntemi bulamadım. Çinli bir sitede full sürümünün Crack APK versiyonunu indirdim ama çalışmadı. Sonra satın aldım. Ama ücretli satın almaya değmiyor. Navigasyonu kullanırken 2-3 dakikada bir bağlantı kopuyor. Özellikle çok fazla wifi sinyalinin olduğu yerde Navigasyon bağlanamıyor ve çok kasıyor. Bundan dolayı tekrar ekran yansıtma özelliğini kullanmaya başladım. Yazılımı tüm dünyada kullanan kişi sayısı çok az. İnternette hiçbir kaynak bulunamıyor. Yazılımı hiç güncellemiyorlar. Diğer Max T kullanıcılarından duyduğum kadarıyla son zamanlarda Navigasyon özelliğini satın almak isteyenler de satın alırken sorun çıkıyormuş.

mbbderler

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba. Ben de Max-T Kullanıyorum. Motosikletimi alalı yaklaşık 5 Ay oldu. Navigasyon özelliğini ilk çıktığı zaman satın almıştım. Özelliği satın almadan önce araştırdığımda ücretsiz kullanım yöntemi bulamadım. Çinli bir sitede full sürümünün Crack APK versiyonunu indirdim ama çalışmadı. Sonra satın aldım. Ama ücretli satın almaya değmiyor. Navigasyonu kullanırken 2-3 dakikada bir bağlantı kopuyor. Özellikle çok fazla wifi sinyalinin olduğu yerde Navigasyon bağlanamıyor ve çok kasıyor. Bundan dolayı tekrar ekran yansıtma özelliğini kullanmaya başladım. Yazılımı tüm dünyada kullanan kişi sayısı çok az. İnternette hiçbir kaynak bulunamıyor. Yazılımı hiç güncellemiyorlar. Diğer Max T kullanıcılarından duyduğum kadarıyla son zamanlarda Navigasyon özelliğini satın almak isteyenler de satın alırken sorun çıkıyormuş.
Ben de en son satın almayı düşünüyordum bu yorum faydalı oldu. Telefonu yansıttığımızda da telefonun yatay durması gerekiyor yani her halükarda sabitlenen telefon tutacağı ihtiyacı doğuyor. O da zaten ekranı kullanma ihtiyacını kaldırıyor. Keşke verimli çalışan bir harita olsaymış :(

btufan374

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
2 ay önce 2. el olarak aldım Max-T yi. Özellikle de navigasyon olayını duyunca tamam bunu alacağım dedim. Fakat ücretli olduğunu bilmiyordum. Benim için sorun değildi ama satın alma olayını ben de gerçekleştiremedim. Kullanamadığım bir özelliğe satın alırken ekstra para vermiş gibi hissediyorum. Satın alma kısmını bir türlü göremedim. çok yardım almayı denedim ama yapabilenler de yardım edemedi. Ne yapacağımı bilmiyorum

MotoRider

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
2 ay önce 2. el olarak aldım Max-T yi. Özellikle de navigasyon olayını duyunca tamam bunu alacağım dedim. Fakat ücretli olduğunu bilmiyordum. Benim için sorun değildi ama satın alma olayını ben de gerçekleştiremedim. Kullanamadığım bir özelliğe satın alırken ekstra para vermiş gibi hissediyorum. Satın alma kısmını bir türlü göremedim. çok yardım almayı denedim ama yapabilenler de yardım edemedi. Ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba. Ben de motorumu alalı 1 ay oldu. Ben de özelliği satın alamadım. Hem ios hem android de denedim. Bir türlü satın alım yapamıyorum. Motosikleti satarken övünerek bahsettikleri özelliği ücretli yapmaları çok saçma. Çok fazla şikayet geldiği için Beatrix'e yeni uygulama desteği eklemişler belki Max-T için de gelebilir.

mbbderler

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Ben de en son satın almayı düşünüyordum bu yorum faydalı oldu. Telefonu yansıttığımızda da telefonun yatay durması gerekiyor yani her halükarda sabitlenen telefon tutacağı ihtiyacı doğuyor. O da zaten ekranı kullanma ihtiyacını kaldırıyor. Keşke verimli çalışan bir harita olsaymış :(
Her ne kadar arkadaş söylemiş olsa da meraktan yine de satın aldım. Uygulamada araç bisiklet ve yaya olarak 3 seçenek var. Harita normalde daha kısa sürede gidilecek rotaları değil uzun rotaları gösteriyor. Arkadaşın dediği gibi ara ara ekran kayboluyor. Ama kopma sorunu olmadığı sürece navigasyon doğru ve zamanında yönlendiriyor. Dediğim gibi telefonun ekrana yakın olması halinde kopma vs olmaz ama o zamanda ekrana ihtiyaç kalmıyor maalesef

S

Süleyman

Guest
Tutorialspoint
Ben ücret ödemedim bir taktik buldum öyle açabiliyorum navigasyonu hiç sorunda yaşamadım

royali

Üye
İlk Viteste
AG
0

Tutorialspoint
Android cihaz mı kullanıyorsunuz hocam? Bizlerle de paylaşabilirsen harika olur

Android cihaz mı kullanıyorsunuz hocam? Bizlerle de paylaşabilirsen harika olur
Ben play store'daki motofun uygulamasını kullanıyorum nadiren kesinti oluyor uygulamanın içerisinde antikonect taktikleri veriyor bu sayede kopmaları minimuma indirebiliyorsun ikonu turuncu, motosiklet şekli var.

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Arora TR Club'ın En Yeni Üyeleri

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla