Arora beatrix kamera bağlanmıyor wifi hiç çıkmıyor

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

Baddog

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Arkadaşlar yeni aldığım Beatrix de kamerasına uygulaması ile bağlanamıyorum arorarın kamera wifisi hiç çıkmıyor bazı videolarda yorumlarda kırmızı kamera soketi çıkıktı onu taktım wifisi açıldı sorun çözüldü diyenler olmuş ama hangi kırmızı soket nerdeki soket söyleyen yok bu kamera işini nasıl çözeriz uygulama değil motorda sorun var motorun wifisi telde hiç çıkmıyor iki farklı android telde denedim

Baddog

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Arkadaşlar yeni aldığım Beatrix de kamerasına uygulaması ile bağlanamıyorum arorarın kamera wifisi hiç çıkmıyor bazı videolarda yorumlarda kırmızı kamera soketi çıkıktı onu taktım wifisi açıldı sorun çözüldü diyenler olmuş ama hangi kırmızı soket nerdeki soket söyleyen yok bu kamera işini nasıl çözeriz uygulama değil motorda sorun var motorun wifisi telde hiç çıkmıyor iki farklı android telde denedim
?

beatrix61

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Sorun bende de vardı. kameranin wifisi görünmüyordu. 2000 bakımında ustaya baktırdım. incelemesi sonucunda Kayıt cihazının arızalı olduğunu söyledi. Garantiden kayıt oluşturduk. Yenisi gelince taktıracağım.

Baddog

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Sorun bende de vardı. kameranin wifisi görünmüyordu. 2000 bakımında ustaya baktırdım. incelemesi sonucunda Kayıt cihazının arızalı olduğunu söyledi. Garantiden kayıt oluşturduk. Yenisi gelince taktıracağım.
Ben seleyi söküp bakacam kayıt cihazına kablomu sökük cihazmı arızalı bi anlayım dedim ama henüz sökme imkanım olmadı, sizdeki gibi arızalıysa servis raporu ile çözecem artık

mustty

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Bende de bağlanmıyordu. Servise götürdüm. Kamera kayıt cihazı çıkmadı motordan. Kamera var cihazı yok. Fabrika cihaz gönderdi taktik neyse bağlandım. Bu sefer kayıt yapmıyor. Cihazda hafıza kartı yok. Umarım soketi vardır da bir daha servise götürdüğümde taktırırım. Yoksa işin yoksa fabrikayı bir daha bekle

Baddog

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Bende de bağlanmıyordu. Servise götürdüm. Kamera kayıt cihazı çıkmadı motordan. Kamera var cihazı yok. Fabrika cihaz gönderdi taktik neyse bağlandım. Bu sefer kayıt yapmıyor. Cihazda hafıza kartı yok. Umarım soketi vardır da bir daha servise götürdüğümde taktırırım. Yoksa işin yoksa fabrikayı bir daha bekle
Ben daha söküp bakamadım belki bende de yoktur kayıt cihazı ilk fırsatta bakmam şart oldu artık

C

Crentek07

Guest
Tutorialspoint
Ben daha söküp bakamadım belki bende de yoktur kayıt cihazı ilk fırsatta bakmam şart oldu artık
Arka tekerin sol tarafından grenajin iç tarafına bakın cihaz orada hatta şöyle tarif edeyim camurluk ve motor arasındaki lastik perdenin sol kenarında 4 adet tirnak tutuyor.

enescevik

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Genel bir cevap olması açısından yazayım dedim.
Biliyorsunuz ARORA'nın fabrikası Adana'da bende Adana'da yaşadığım için fabrikasına gittim oradaki ustalara durumu izah ettim onlarda yardımcı oldular soket takılı değildi soketini taktılar ve kamera görüntü almaya başladı yalnız kamera siz durdurana kadar çekime devam ediyor ancak kesik kesik çekiyor örneğin 15 dakika yoldasınız bunu 1,1,1,1(Dakika bazında) - 3,3,3,3 veya 5,5,5,5 olarak değiştiriyor. Yani 15 dakikalık video için kamera ayarından 5 dakikaya ayarlarsanız 3 parça şeklinde çıkıyor. Ayarlar kısmından bir sürü ayarı var Wi-Fi ismi değiştirme, parola değiştirme, HD ayarı, ses ayarı kamera çekim uzunluğu vs. gibi biraz kurcaladıktan sonra deneyimlerimi burada paylaşırım. Kamera kalitesi açısından güzel gayet çektiğiniz videolarda herhangi bir şey yoksa silip hafızayı doldurmamaya dikkat edin.

sinancan

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Arkadaşlar merhaba bende de Beatrix 150 var ilk aldığımda kamera çalışmıyor muş fark etmedim sele vidalarını söksem garanti dışı kalır mı kayıt cihazını buldum içinde hafıza kartı da var kartı söküp baktım wifi hiç çıkmıyor izmirdeki 2 servise götürdüm anlamıyorlar bakmıyorlar ilk götürdüğüm servis tam bir mal çıktı ikinci götürdüğüm servis baya bir uğraştı bağlanmaya wifi çıkmayınca olmadı wifi hiç yok motorun sonra bakımda getir bakalım dedi fabrika yandı falan filan derken öylece kaldı ne yapacağımı şaşırdım söküp baksam garanti dışı kalır mı tüketici haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum arızaya çözüm bulunmuyor İstanbul dan Mustafa bey ile iletişime geçtim fabrikayı ara benim ismimi ver yardımcı olurlar dedi ama anlayan usta yok napabilirim sizce veya İzmir olur İzmir çevresinde başka ilde olur Arora yetkili servisi olan bildiğiniz bir yer varsa oraya da giderim motorda başka sorunlarda var gidonda boşluk var lak lak diye ses geliyor çok nadir de olsa hararet 90 ı geçiyor ana yolda bunlar küçük şeyler ama kamera ya kafayı taktım gece 2 uyuyamıyorum çok güzel bir özellik ama kullanamıyorum lütfen bilen birisi mesajımı cevaplasın teşekkürler.

bayram Aktaş

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Cihazının birtarafında cep telefonunda kullandığımız kart yuvası var yuvaya kart takın yumuşak pilastikle kaplı yuva kapağı dışarı doğru çıkarırsanız görebilirsiniz benimkinde 32 GB var

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Tutorialspoint
Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla