android ekran yansıtma araro beatrix 150

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

kahtalı0278

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhabalar; araro beatrix 150 android ekran yansıtma yapamıyorum. aynı motorda ios denedik oldu ancak android de yapamıyorum. telefon xiaomi. yardımcı olabilecek var mı?

Mert A

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhabalar; araro beatrix 150 android ekran yansıtma yapamıyorum. aynı motorda ios denedik oldu ancak android de yapamıyorum. telefon xiaomi. yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba. Acaba hangi uygulamayı indirdiniz? Motorun yazılım sürümüne göre QR Kod'un yönlendirdiği uygulama değişebiliyor. Eski sürümlerde "Molianbang" adlı uygulamaya yönlendiriyordu. Son sürümlerde "Carbit Ride"adlı uygulamaya yönlendiriyor.

kahtalı0278

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba. Acaba hangi uygulamayı indirdiniz? Motorun yazılım sürümüne göre QR Kod'un yönlendirdiği uygulama değişebiliyor. Eski sürümlerde "Molianbang" adlı uygulamaya yönlendiriyordu. Son sürümlerde "Carbit Ride"adlı uygulamaya yönlendiriyor.
Carbit Ride uygulamasını indirdim, QR oraya yönlendirdi.

ilker09s

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Carbit Ride uygulamasını indirdim, QR oraya yönlendirdi.
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum. Xiaomi mi 8 lite var bende bağlantı yapılmıyor. İphone denedim tek seferde bağlandı. Uygulamanın bütün yetkilerini verdim sonuç yine aynı. Bağlantıyı yapabilen varsa açıklama yapabilir mi.

kahtalı0278

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum. Xiaomi mi 8 lite var bende bağlantı yapılmıyor. İphone denedim tek seferde bağlandı. Uygulamanın bütün yetkilerini verdim sonuç yine aynı. Bağlantıyı yapabilen varsa açıklama yapabilir mi.
konuya ilişkin ayrıntılı olarak fabrikaya durumu anlattım. Fabrika bi mail adresi verdi açıklamalı yazdım, maili okumadan rast gele video mailleri ile dönüş yaptılar. Çok ilgisiz bir firma. Anladığım kadarıyla andoritte genel sıkıntı var.

kahtalı0278

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
merhabalar aylar sonra sebebini öğrendik. ben fabrika ve bayiye demediğimi bırakmadım adamlar en sonunda bayiye ekranın bağlanmadığının videosunu atın bakalım yenisini gönderelim demişler. bende bi de kendi telefonum haricinde arkadaşımın cihazı ile deneyeyim dedim. Sonuç: Telefonumuzun android sürümü güncel olmadığından eşleşiyor ancak bağlantı kurmuyormuş onu tespit ettim. xiaomi note 12 pro cihazını eşleştirdim şakkadak bağlandı, telefonun ekranını yansıtıyor, navigasyon sorunsuz çalıyor. Ama fabrika bunu demekten aciz çünkü bilmiyorlar. kendimiz bulacaz anca arızaları. Sonra servise durumu anlattım.

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla