Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.
aynı durum bende de mevcut bilen varsa aydınlatabilir mi?Anahtarsız modelde anahtarla kullanımda giderken dörtlü flaşör her iki dakikada bir yanıyor. Çözemedim. Uzaktan kumanda yanımda değil? Nasıl durdurulur? Kullanım kılavuzu çok yetersiz.
Hocam 23 model var bende de aynı sorunu yaşıyorum sanırım bu kronik bir durum son seride. Evde garaja koyduktan sonra ben motoru hiç kilitlemem sonuçta güvenli yerde diye geçen sabah anahtarsız çalıştırmak için bir kere bastım panel tuşuna son iki gündür anahtarsız çalıştırma bölümü ne sağa dönüyor ne sola dönüyor mecbur anahtar ile çalıştırıyorum. Motor kendi kendine dörtlü yakıyor ve seri bir şekilde yanıp sönmeye devam ediyor. Servise gittim moto6 Bursa şubesine adamlar kilit tuşuna 10sn basılı tuttu. Sonra 10 sn. kilit ama tuşuna bastı motor tekrar eski haline döndü. Üzerinden bir gün sonra tekrar başladı seri bir şekilde dörtlü yakmaya ve yanıp sönme düzeni normal değil. Elektronik bir sıfırlama gibi bir durum söz konusu sanırım ama kısa süreli çözüm olduğunu düşünüyorum. İlk şarj dinamosu bozulmuş olabilir dediler daha sonra beyin panelinde yanlış hatırlamıyorsam flaşör modülü bozuk dediler 4000 km bakımda bakarız dediler. 150 Liralık bir parçaymış ne kadar doğru bilmiyorum fakat can sıkıcı bir durum. Bir de anahtar piline bakın dediler. Bu motoru aldığıma biraz pişmanlığım var. Derdi hiç bitmiyor. 3.200 Km’de kere servis gördü. Firmalar satıyor fakat bilgi çok minimalist düzeyde.Anahtarsız modelde anahtarla kullanımda giderken dörtlü flaşör her iki dakikada bir yanıyor. Çözemedim. Uzaktan kumanda yanımda değil? Nasıl durdurulur? Kullanım kılavuzu çok yetersiz.
Aynı sorunum var, hatta bunun için flashör bile değiştirildi ama devam ediyor.
Aynı sorunum var, hatta bunun için flashör bile değiştirildi ama devam ediyor.
Parça fiyatı nedir acaba ?Aynı sorunum var, hatta bunun için flashör bile değiştirildi ama devam ediyor.
200-250 TL arası bir şey tutmuştu.Parça fiyatı nedir acaba ?
Alarma bağlı yanan flaşörü kapatmak için anahtarsız çalıştırmayı aktif etmen gerekiyor. Bunun için kumandadan alarm tuluna motorun yanındayken basılı tut ötene kadar. Daha sonra flaşör sorunu ortadan kalkıyor.Bu sorun bende de var. Düzeltebilen oldu mu ?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!
Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.