arkadaşlar merhaba nerdeyse delirmek üzere olduğum bir sorundan dolayı yardımınızı isteyeceğim motorumda yaklasık 2 ay önce rolanti bozuklugu ve stop etme problemi basladı motor sogukken marş alıyor rolantı problemı ılk once olmuyor fakat motor ısındıkça önce rolanti bozuluyor sonra istop edıyor ve en son marş almamaya başlıyor motor ustasına verdeıgımde komple temızlık subap ayarlarına falan bakıcam dedı bunlar yapıldıktan sonra 2 3 hafta motor sorunsuz kullanıldı fakat sımdı yıne aynı problemler baş gösterdi benim yaptıklarıma gelicek olursak
1-karrbüratör komple söküldü temizlendi
2-hava filtresi kontrol edildi hatta hava filtresi sokukken calıstırıldı fakat rolantı yıne bozuktu
3-baglantı noktaları kontrol edıldı vidalar sıkıldı herhangi bir hava kacagı için
4-buji kontrol edildi zaten usta bujiyide değiştirmişti
5-enjeksiyon bakıldı püsküürtme normal gözüküyor ayrıca sogukken zaten tık dıye marş alıyor.
tek bakmadığım subaplar kaldı subaplarda böyle bir sorun verme olasılığı varmı bana yardımcı olur musunuz.
1-karrbüratör komple söküldü temizlendi
2-hava filtresi kontrol edildi hatta hava filtresi sokukken calıstırıldı fakat rolantı yıne bozuktu
3-baglantı noktaları kontrol edıldı vidalar sıkıldı herhangi bir hava kacagı için
4-buji kontrol edildi zaten usta bujiyide değiştirmişti
5-enjeksiyon bakıldı püsküürtme normal gözüküyor ayrıca sogukken zaten tık dıye marş alıyor.
tek bakmadığım subaplar kaldı subaplarda böyle bir sorun verme olasılığı varmı bana yardımcı olur musunuz.