Öncelikle selamınaleyküm abiler kardeşler. Nisan ayında ayağımı yerden keser şehir içi işe gider gelirim ümidiyle bir tanıdığımdan Cappucino 50 cc model motorsiklet satın aldım ve sahip olduğum ilk vasıtaydı ancak satın aldığım kişi bakımlarını ne tür titizlikle ve sıklıkla yaptığını bilmediğimden ötürü iç aksamındaki parçalar ne durumda hiç bilmiyordum gel zaman git zaman 1 ay sonra gaz verdiğimde titreşim başladı motorda bagalardan dediler değiştirelim o zaman dedim bagalar debriyaj setine döndü onu da değiştirelim dedik bu sefer piyon dişlisi yamukmuş onu da değiştirdik herşey bitti gaz teli takılı kalmaya başladı onuda değiştirdik. Bir müddet sonra titreşimler geçmeyince arora servisine götürdüm arkadaş adamlar keçe değişti durduk yerde kayış değişti eski debriyajımı geri taktılar bagalarla alakalı birşey yapmadılar titreşim devam ediyor olarak verdiler motoru elime sürekli yoğun çalıştığım için ertesi günlerde motoru geri götüremiyordum ve bu süre zarfı içerisinde tonla param gitti geçtiğimiz günlerde ön varyatörden vuruntu takırtı sesi gelmeye başladı başka bir motorcuya götürdüm 2 gün sonra oldu dedi teslim almaya gittim çalıştırdım takırtı sesi yine var ama gaz verdiğimde olan titreşim kesilmiş bu takırtı için getirmiştim neden hala ötüyor dediğimde kayışın orjinal değil gayet normal olur bir ses gibi bir yanıt aldım ve iyi bir miktar ücretimi ödeyip içimden yapacağınız işe tüküreyim diye söylenip çıktım gittim. Şimdi buraya kadar okuyan abiler ve kardeşler sabrınız için teşekkür ederim benim asıl sorum Bursa'da yaşayan birisi olarak ben onca masrafa rağmen asla motorumu tamir ettiremiyorum yakacağım artık motoru o kadar illallah ettim ben bu motoru düzgün bir şekilde nerede nasıl tamir ettirebilirim bilmiyorum anlamıyorum gittiğim herkes beni kandırıyor üstümden haksız kazanç elde ediyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.