ARS 200 Koruma Takozu

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

serhatd

Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Arkadaşlar selam, ars 200 sahibiyim motorum için koruma takozu aradım ama bulamadım kullanan yada bir bilgisi olan var mı hangi modeller bu motora uyumlu olur.

mekrembatar

Üye
İlk Viteste
Önder Arora Sürücüsü
AG
1

Ödüller
4
Tutorialspoint
Arkadaşlar selam, ars 200 sahibiyim motorum için koruma takozu aradım ama bulamadım kullanan yada bir bilgisi olan var mı hangi modeller bu motora uyumlu olur.
Selam, Universal koruma takozları uyumlu oluyor. Motor bloğunun öndeki 2 sabitleme cıvatasına ek takılabilir yalnız uzunluk konusu biraz sıkıntı, bizim motorların eni diğerlerine göre daha geniş olduğu için araya bi uzatma parça gerekebilir. Fotoğraf ekledim, o boyu en az bi 20-25 cm olmalı.

****DÜZELTME****: Sağ cıvatanın olduğu yerde lambda sensörü var ve egzoz borusu cıvatalara yakın geçiyor. Sanırım yine ekte resmini koyduğum universal bir parça alıp, ucuna yani motor ile takoz arası bağlantı yerine ek yaptırmak gerekiyor. L şeklinde bir parça koyulup yapılabilir.

Not:
Tavsiyem ön tarafa koymaktan yana çünkü gidonu da korumuş oluyorsun, dizlerinin de önünde kaldığı için bir şey olduğunda darbeyi ilk o takoz alarak ekstra güvenlik sağlamış olur. Gidon şasisine bağlı olduğu için motorun dengesi (center balance) devrilme vs. olduğunda merkezden bozulmaz.(Merkez olayını İkiye bölünme gibi düşün tabi).

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-05-27 132038.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-27 132038.png
    51.6 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Arora TR Club'ın En Yeni Üyeleri

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla