Arora Cappucino Lastik Basıncı Kaç Olmalı?

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

KaanB

Yönetici
Yönetici
Moderatör
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Arora Cappucino 50cc scooter, ekonomik yakıt tüketimi ve şık tasarımı ile birçok sürücünün tercihi haline geldi. Ancak, sürüş deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, lastik hava basıncını doğru ayarlamanız önemlidir. Doğru lastik basıncı, sürüş güvenliğinizi artırır ve lastik ömrünü uzatır.

Arora Cappucino 50cc scooter'ın lastiklerinin önerilen hava basıncı, üretici tarafından belirtilen değerlere göre değişebilir. Genellikle, ön tekerlekler için Makalenin Geri Kalanını Ve Lastik Basınçlarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız

hamulo

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
1682757909446.png
Kullanım kılavuzunda ön/arka 32 psi olmalı diyor?

KaanB

Yönetici
Yönetici
Moderatör
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Ekli dosyayı görüntüle 8
Kullanım kılavuzunda ön/arka 32 psi olmalı diyor?
Merhaba. Öncelikle bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Makaleyi yazarken Arora Cappucino 50cc kullanıcısına lastik basınçlarını kaça ayarladığını sormuştum. Motoru ilk aldığında lastik basıncını 32psi olarak ayarladığını fakat hem motorun çok sert olduğunu hem de lastiğin 1500 kilometre gibi kısa bir sürede bile tabanlarının aşınmaya başladığını söylemişti. Bugün aynı ön lastik ebatlarını kullanan Vespa GTS 250 sahibi bir kullanıcıya da sordum o da lastik basıncını 28 PSİ olarak ayarladığını belirtti. Makaleyi kullanma kılavuzunda 32 psi olarak yazdığını ekleyerek düzenliyorum. Siz de lastik basınçlarını ayarladıktan sonra kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok seviniriz. Keyifli sürüşler dilerim.

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla