Herkese selam arkadaşlar. Arora cappucino 50 kullanıcısıyım. 100ccye dönüştürdüm. Şuan da 4bin kmyi geçti fakat son 3-4 haftadır özellikle sabahları soyle bir sorun yaşıyorum. Calistirdiktan sonra motorla giderken yokuş aşağı ne zaman frenlesem motor gaz yemiyor. Aynı stop etmiş gibi oluyor. Gaz kolunu çevirince hiç tepki vermiyor. Doğal olarak baştan çalıştırmak gerekiyor. Bu sefer çalıştırırken normalde en fazla 2 saniyede çalışan motorun çalışması 10 saniyeyi buluyor. Marş yemiyor gibi oluyor fakat çalışıyor. Daha sonra tekrar giderken hafif yokuşta hız 15 14 derken 0a kadar düşüyor ve yine stop eder gibi oluyor gaz yemiyor. Her sabah yokuşu çıkamıyorum. Motordan inip öyle çıkıyorum yokuşu. Ama daha sonra gittiğim zaman motorda hiç sorun olmuyor. bir tekleme stop falan olmuyor. Bu yukarıda bahsettiğim olay hem sabah hem de akşam eve giderken ilk çalıştırmadan sonra oluyor. Bakıma gittiğimde usta motora pis benzin kaçmıştır düzelir dedi ama hala bir düzelme yok. Sorun sizce neyden kaynaklı acaba. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar oldu mu? Cevaplarınız için teşekkürler