Arora Beatrix Model farkından dolayı Navigasyon yansıtma

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

ucangiller

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Merhaba arkadaşlar,

Arora Beatrix 150cc kullanıcısıyım. Motorumu Şubat ayında aldım. O zaman ki seride Software: V.10 Hardware V 1.0 sürümü mevcuttu. BTV Tora versiyonu. Bu sürüm olan motorlarda Navigasyon için "Molianbang" uygulamasını indiriyorduk. Bu uygulama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Sorun ise tam olarak şudur; Çalıştığı zamanlarda Navigasyon aktarmak istediğimde 7" TFT ekranın alt orta kısmında sadece yönlendirem ok işareti çıkıyor.

Yeni gelen beatrix modelinde ise Software V 1.1. Hardware V 1.4 versiyonu ile gelmektedir. Bu sürüm çok önemli arkadaşlar. Neden mi ?

Yeni gelen versiyonlarda parça ve aparatlar değişmiş bu nedenle motor Navigasyon tam ekran olmasını istiyorsanız yeni versiyon'da olan motoru almalısınız. Yeni versiyon farklılkta farklı bir QR kodu ve farklı bir uygulama indiriyoruz. Bu uygulama ile tam anlamıyla motora renk katıyor. Yeni uygulamanın adı "Carbit Ride" bu uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

Yeni uygulama ile eski versiyon motora bağlantı kuramıyorusunuz. QR kodu desteklemiyor. Bu nedenle sizi eski uygulamaya yönlendiriyor.

Bu konu için ARORA Fabrikası ile iletişime geçtim. Kendilerinin vermiş olduğu cevabı buradan iletiyorum.

"
Navigasyon var dediğiniz şekilde
Ama
Ekran yansıtma sizin modelde uyumlu değil hocam
evet , ana tesisat-km göstergesi - key lock değişmesi gerek
ortalama maliyeti 15 ila 20 bin tl
"

İlk çıkan arora beatrix modellerde sözde var olan fakat kesinlikle bir işe yaramayan navigasyon bulunmakta. Bir çok araç üreten firmalar bile bir sorun olduğunda ürünleri geri çağırıp desteğini veriyor. Bu şekilde bir çözüm vardı ise daha önceden neden yapılmadı.

Eski beatrix ile yeni beatrix arasında sadece navigasyonun yansıması ve ekstra patinaj destek sistemi var.

Eski beatrix ile yeni beatrix arasında sadece 4-5 ay bir süreç var. Bu süreçte hangi teknoloji değişti? Eski modele neden bu sistem kurulmadı. Satış yapmak için bir parça değiştirip aynı şekilde motorun satışına devam edildi.

Motoru alacağım zaman 4-5 markayı günlerce, haftalarca inceledim. Ve en cazip gelen navigasyon desteği var diye almıştım. Ama bu şekilde desteğini alamadığım bir motor var.

Arora alınmalı mı? Kesinlikle EVET. Sadece sürümlerinize dikkat edin.

Saygılarımla,

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-08-02 at 14.11.29 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-02 at 14.11.29 (1).jpeg
    67.9 KB · Görüntüleme: 11
  • WhatsApp Image 2023-08-02 at 14.11.28 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-02 at 14.11.28 (1).jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 12

kahtalı0278

Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba arkadaşlar,

Arora Beatrix 150cc kullanıcısıyım. Motorumu Şubat ayında aldım. O zaman ki seride Software: V.10 Hardware V 1.0 sürümü mevcuttu. BTV Tora versiyonu. Bu sürüm olan motorlarda Navigasyon için "Molianbang" uygulamasını indiriyorduk. Bu uygulama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Sorun ise tam olarak şudur; Çalıştığı zamanlarda Navigasyon aktarmak istediğimde 7" TFT ekranın alt orta kısmında sadece yönlendirem ok işareti çıkıyor.

Yeni gelen beatrix modelinde ise Software V 1.1. Hardware V 1.4 versiyonu ile gelmektedir. Bu sürüm çok önemli arkadaşlar. Neden mi ?

Yeni gelen versiyonlarda parça ve aparatlar değişmiş bu nedenle motor Navigasyon tam ekran olmasını istiyorsanız yeni versiyon'da olan motoru almalısınız. Yeni versiyon farklılkta farklı bir QR kodu ve farklı bir uygulama indiriyoruz. Bu uygulama ile tam anlamıyla motora renk katıyor. Yeni uygulamanın adı "Carbit Ride" bu uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

Yeni uygulama ile eski versiyon motora bağlantı kuramıyorusunuz. QR kodu desteklemiyor. Bu nedenle sizi eski uygulamaya yönlendiriyor.

Bu konu için ARORA Fabrikası ile iletişime geçtim. Kendilerinin vermiş olduğu cevabı buradan iletiyorum.

"
Navigasyon var dediğiniz şekilde
Ama
Ekran yansıtma sizin modelde uyumlu değil hocam
evet , ana tesisat-km göstergesi - key lock değişmesi gerek
ortalama maliyeti 15 ila 20 bin tl
"

İlk çıkan arora beatrix modellerde sözde var olan fakat kesinlikle bir işe yaramayan navigasyon bulunmakta. Bir çok araç üreten firmalar bile bir sorun olduğunda ürünleri geri çağırıp desteğini veriyor. Bu şekilde bir çözüm vardı ise daha önceden neden yapılmadı.

Eski beatrix ile yeni beatrix arasında sadece navigasyonun yansıması ve ekstra patinaj destek sistemi var.

Eski beatrix ile yeni beatrix arasında sadece 4-5 ay bir süreç var. Bu süreçte hangi teknoloji değişti? Eski modele neden bu sistem kurulmadı. Satış yapmak için bir parça değiştirip aynı şekilde motorun satışına devam edildi.

Motoru alacağım zaman 4-5 markayı günlerce, haftalarca inceledim. Ve en cazip gelen navigasyon desteği var diye almıştım. Ama bu şekilde desteğini alamadığım bir motor var.

Arora alınmalı mı? Kesinlikle EVET. Sadece sürümlerinize dikkat edin.

Saygılarımla,
sorunla ilgili arora firması ile görüştüm, bana mail attılar ama alakasız. Firma çok sorumsuz

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Arora TR Club'ın En Yeni Üyeleri

Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla