Arora Beatrix 150 Yorum

Verification: df0db9b8653b4cea

Forumumuza Kayıt Olun

Arora Sahipleri için özel olarak tasarlanmış forum sitemize en fazla 30 saniyelik bir işlemle tamamen ücretsiz ve hiçbir ödeme bilgisi gerekmeden kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Bu sayede siz de hem reklamsız bir deneyim yaşayın hem de en fazla üyeye sahip Arora sahipleri topluluğuna katılarak aradığınız konuların cevaplarına kolayca ulaşabilirsiniz! Ayrıca forumumuzdaki üyelere dilediğiniz soruyu sormak için konu açmayı unutmayınız.

KaanB

Yönetici
Yönetici
Moderatör
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Arora Beatrix 150, Türkiye'de son yıllarda oldukça popüler hale gelmiş bir motosiklet modeli. Bu motosiklet, Arora Motor firmasının ürettiği en son teknolojilerle donatılmış bir modeldir ve hem günlük kullanıma hem de uzun yolculuklara uygun bir yapıya sahiptir. Peki, kullanıcılar Arora Beatrix 150 hakkında neler düşünüyor? İşte sizin için birkaç kullanıcı deneyimi ve yorumu:
  • "Arora Beatrix 150, inanılmaz derecede rahat bir sürüş sunuyor. Şehir içinde kullanmak için ideal bir motosiklet ve özellikle şehir trafiği için mükemmel bir çözüm. Yakıt tüketimi oldukça düşük, bu da benim için önemli bir faktördü."
  • "Motosikletin tasarımı oldukça şık ve modern. Özellikle siyah renk seçeneği çok hoşuma gitti. Ayrıca, motosikletin gücü de oldukça iyi ve hızlı bir şekilde hareket edebiliyorum."
  • "Arora Beatrix 150'nin fren sistemi çok iyi. Hem ön hem de arka disk frenler sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca, ABS sistemi de oldukça işe yarar."
  • "Motosikletin otomatik şanzımanı çok rahat bir kullanım sunuyor. Vites değiştirme derdinden kurtulduğum için oldukça mutluyum."
  • "Motosiklet oldukça sessiz ve stabil bir sürüş sunuyor. Yol tutuşu da oldukça iyi. Hem uzun yolculuklarda hem de şehir içinde sürüş konforu çok yüksek."
Arora Beatrix 150, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bir motosiklet modeli. Hem performansı hem de tasarımı ile dikkat çeken bu motosiklet, kullanıcıların günlük hayatta ve uzun yolculuklarda ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Ayrıca, yakıt tüketimi de oldukça düşük olduğu için ekonomik bir seçim olabilir.

"Arora Beatrix 150 İnceleme: Sürüş Keyfinizi Katlayacak Bir Scooter" yazımızı okumak için tıklayınız.

Forumumuza üye olmak için lütfen kayıt olun ve paylaşımlara katılın. Böylece topluluğumuzun bir parçası olabilir, Arora Dazzle 50 ve diğer motosikletlerle ilgili bilgileri paylaşabilir ve diğer üyelerimizle etkileşim halinde olabilirsiniz. Ayrıca forumumuzda yeni başlıklar açabilir, sorularınızı sorabilir veya fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Üyeliğinizdeki aktif katılımınız, forumumuzun büyümesine ve daha fazla kullanıcının yararlanmasına yardımcı olacaktır. Hemen üye olun ve topluluğumuza katılın!

AgahBey

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
1

Ödüller
2
Tutorialspoint
Merhaba sayın yönetici.
Arora son yıllarda popüler mi bilmem (1 ay önce çıktı motor) ama ben çok beğendim. Henüz rodajı bitirmedim zamanım olmadığından ve havalardan dolayı ama, şu an için çok büyük bir eksi yönünü göremedim. Çekişi ve dengesi güzel. Tipi güzel.
Eksilerine gelirsem eğer, (bunlar ölümcül eksiler değil tabi ki ama bilgilendirmek amaçlı yazıyorum)
1- Motorun rüzgar camının montaj vidalarında ki plastik contalar çok büyük ve ince üretildiği için vidaları sıkarken bükülüyor, yamuluyor ve katlanıyor. Dolayısıyla bu güzel motora yakışmayacak çirkin ve kalitesiz bir görüntü orataya çıkıyor. Ve contalar kestiği için yolda camdan trim sesleri geliyor. Boş zamanımda kendim daha uygun contalar bulacağım.
2- Motor rölantide çalışırken vibrasyon çok. Aynalar bile sallanıyor. Umarım rodaj bakımından sonra düzelir. İlk yağı çok kalın olduğu için vibrasyon olduğunu düşünüyorum.
3- Motorun yan sehpasındaki sensöründe arıza aldık ve ilk marşı aldırabilmek için yan sehpa yarım kapalıyken çalıştırıp öyle kapatıyorum. Motor garantili olduğu için parçayı sipariş çekti, geldi, rodaj bakımında değişecek. Bu elbetteki bütün modellerde olacak değil ama benim başıma geldiği için buraya yazıyorum.
4- Motorun plastik basamak ve boyalı grenajın bağlantı yerinde ki vidalardan biri kayıp :) Ben biraz fazla titiz olduğum için dikkatimden bu tür şeyler kaçmıyor.
5- Aksesuar yönünden eksik, çünkü bu modele ait hiç bir aksesuar yok. (Metal basamak pedi, ekran koruyucu, radyatör koruyucu, koruma demirleri, far koruma ızgarası, sinyal koruma ızgarası, tank koruması, vs ) Bunları yazıyorum çünkü muadili olan freccia için bütün bu saydıklarım var aliexpresste.
6- Muadili olan markada (freccia) gösterge panelinde dış ortam sıcaklığı, lastik basınçları ve sıcaklıklarını gösteriyor diye biliyorum, bunda yok. Adaptive far frecciada var bunda yok.
7- Bayii motora hakim değil güvenemiyorum. İlk bakım hediye olduğu için gideceğim ve sonra kendime başka bir yetkili servis bulacağım. Motoru satan çocuk freccia ile bütün parçalar uyumlu olduğunu söyledi, ama uyumlu değil. :) Benim gözümde eksik yönleri bunlar.
Şimdilik artılarını şöyle sıralayabiliriz.
1- Motorun tepkileri çok hızlı.
2- Sürüşü dengeli olduğu için virajlarda sorun yaşamadım, tekerler ısındıktan sonra sorunsuz yatırdım motoru.
3- Motorun görünüşü, tipi, duruşu (siz artık nasıl demek isterseniz) harika. Gerçekten Honda adv den esinlenerek yapmışlar. Tak çantalarını git istediğin yere kampa motoru. Yolda durdurup bu nedir abi diye soranlar oldu şu 300 km kullanımımda.
4- Gidon açısı çok geniş, utanmasa 90 derece dönecek xD
5- Selesi çok konforlu (ekstra confort sele almaya gerek yok) ve amortisörler çok başarılı. Yolda ki tümsekleri hemen hemen hissetmiyorsunuz bile.
Yakıt konusunda bir şey söyleyemiyorum, malum 300 km oldu henüz. Ama kullandıkça yazmaya devam edeceğim.
Son olarakta şuna değinmek istiyorum sayın yönetici, kullanıcı yorumlarında siyah rengin çok hoşuna gittiğini beyan eden olmuş. Bu modelde siyah renk yok xD.

erkan.kar

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba sayın yönetici.
Arora son yıllarda popüler mi bilmem (1 ay önce çıktı motor) ama ben çok beğendim. Henüz rodajı bitirmedim zamanım olmadığından ve havalardan dolayı ama, şu an için çok büyük bir eksi yönünü göremedim. Çekişi ve dengesi güzel. Tipi güzel.
Eksilerine gelirsem eğer, (bunlar ölümcül eksiler değil tabi ki ama bilgilendirmek amaçlı yazıyorum)
1- Motorun rüzgar camının montaj vidalarında ki plastik contalar çok büyük ve ince üretildiği için vidaları sıkarken bükülüyor, yamuluyor ve katlanıyor. Dolayısıyla bu güzel motora yakışmayacak çirkin ve kalitesiz bir görüntü orataya çıkıyor. Ve contalar kestiği için yolda camdan trim sesleri geliyor. Boş zamanımda kendim daha uygun contalar bulacağım.
2- Motor rölantide çalışırken vibrasyon çok. Aynalar bile sallanıyor. Umarım rodaj bakımından sonra düzelir. İlk yağı çok kalın olduğu için vibrasyon olduğunu düşünüyorum.
3- Motorun yan sehpasındaki sensöründe arıza aldık ve ilk marşı aldırabilmek için yan sehpa yarım kapalıyken çalıştırıp öyle kapatıyorum. Motor garantili olduğu için parçayı sipariş çekti, geldi, rodaj bakımında değişecek. Bu elbetteki bütün modellerde olacak değil ama benim başıma geldiği için buraya yazıyorum.
4- Motorun plastik basamak ve boyalı grenajın bağlantı yerinde ki vidalardan biri kayıp :) Ben biraz fazla titiz olduğum için dikkatimden bu tür şeyler kaçmıyor.
5- Aksesuar yönünden eksik, çünkü bu modele ait hiç bir aksesuar yok. (Metal basamak pedi, ekran koruyucu, radyatör koruyucu, koruma demirleri, far koruma ızgarası, sinyal koruma ızgarası, tank koruması, vs ) Bunları yazıyorum çünkü muadili olan freccia için bütün bu saydıklarım var aliexpresste.
6- Muadili olan markada (freccia) gösterge panelinde dış ortam sıcaklığı, lastik basınçları ve sıcaklıklarını gösteriyor diye biliyorum, bunda yok. Adaptive far frecciada var bunda yok.
7- Bayii motora hakim değil güvenemiyorum. İlk bakım hediye olduğu için gideceğim ve sonra kendime başka bir yetkili servis bulacağım. Motoru satan çocuk freccia ile bütün parçalar uyumlu olduğunu söyledi, ama uyumlu değil. :) Benim gözümde eksik yönleri bunlar.
2- Sürüşü dengeli olduğu için virajlarda sorun yaşamadım, tekerler ısındıktan sonra sorunsuz yatırdım motoru.
3- Motorun görünüşü, tipi, duruşu (siz artık nasıl demek isterseniz) harika. Gerçekten Honda adv den esinlenerek yapmışlar. Tak çantalarını git istediğin yere kampa motoru. Yolda durdurup bu nedir abi diye soranlar oldu şu 300 km kullanımımda.
5- Selesi çok konforlu (ekstra confort sele almaya gerek yok) ve amortisörler çok başarılı. Yolda ki tümsekleri hemen hemen hissetmiyorsunuz bile.
Yakıt konusunda bir şey söyleyemiyorum, malum 300 km oldu henüz. Ama kullandıkça yazmaya devam edeceğim.
Son olarakta şuna değinmek istiyorum sayın yönetici, kullanıcı yorumlarında siyah rengin çok hoşuna gittiğini beyan eden olmuş. Bu modelde siyah renk yok

erkan.kar

Yeni Üye
İlk Viteste
AG
0

Ödüller
1
Tutorialspoint
Merhaba sayın yönetici.
Son olarakta şuna değinmek istiyorum sayın yönetici, kullanıcı yorumlarında siyah rengin çok hoşuna gittiğini beyan eden olmuş. Bu modelde siyah renk yok xD.
Yorumlarının devamını bekliyorum hocam :)

İ

İzmitli

Guest
Tutorialspoint
Yan ayak arızası hakkında nasıl bir sorun yaşadınız ? , bende yeni aldım 1 hafta oluyor, bazen marş almıyor, yan ayağı açıp kapatınca düzeliyor, bazende yolda giderken stop ediyor.

Aramıza Katılarak Sorularınızın Cevabına Kolayca Ulaşın

Şifrenizi mi unuttunuz?
veya Kullanarak giriş yapın
Kayıtlı hesabınız yok mu? Şimdi kayıt ol

Diğer Motosiklet Sitelerimiz

Tutorialspoint
Tutorialspoint

Arora Pazar'ındaki Yeni İlanlar (Gitmek İçin İlanın Üstüne Tıklayınız)

Tutorialspoint
Reklam Engelleyici Tespit Edildi!

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı olabiliyor!

Sayın ziyaretçimiz, Arora TR Club Yöneticileri olarak reklam engelleyici kullandığınızı fark ettik. Ancak, forumumuzda yer alan reklamlar sayesinde siteyi ayakta tutabiliyoruz ve üyelerimize daha iyi hizmet vermek için bu gelir kaynağına ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak sitemize destek olun veya ücretsiz bir şekilde kayıt olursanız reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanıza gerek kalmayacaktır.

Reklam Engelleyiciyi Kapattım
Kayıt Olmak İçin TıklaZaten Üyeysen Tıkla